Mænd der tror de har ret 2018-06-21T11:42:06+00:00

MÆND DER TROR DE HAR RET af Teater Lux

MÆND DER TROR DE HAR RET… spilles i mørke. Forestillingen udfordrer og provokerer sit publikum, både i mødet med den grænseoverskridende mand, mens også ved at invitere folk ind i et univers, hvor de ikke længere kan stole på deres øjne. 

MÆND DER TROR DE HAR RET…  er produceret af Teater Lux, der skaber drama i dit mørke.  Det er dramatik skabt til at spille site-specifikt i mørke for at give publikum muligheden for at skærpe deres andre sanser. Teater Lux er intimt teater, der bruger sensoriske virkemidler og en særlig form for lydscenografi, til at forfører publikum ind i en anden verden. 

En verden der er befolket af en mand, der både i sit private forhold, og i sin almindelige omgang med andre mennesker, reagerer og handler, som han mener han har ret til. Uden filter eller empati udlever han sine indre lyster, og lader ingen eller intet stå i vejen for hans uregerlige sind. Små hvide løgne, nedsættende handlinger og ord, tanker og drømme om overgreb, eller decideret udspekulerede scenarier. Det er mandens hverdag. 

Guidet af tre Luxiner – stewardesser, der med små lys på uniformen følger publikum gennem tre rum, hvor man følger manden igennem årets gang. 

Foråret, hvor han nyder forårets lyde, dufte, og børnenes leg på legepladsen. Sommeren, hvor han på et kurophold sydpå forelsker sig i en kvindes hals. Og til sidst vinteren, hvor han under julefrokosten, smider sin partner på porten.  

Koncept: Martin Ammundsen

Dramaturgisk konsulent: Betina Birkjær

Dramatiker: Martin Ammundsen

Medvirkende: Martin Ammundsen

Medvirkende: Victoria Sofie Percy-Smith

Medvirkende: Eline Juul

Medvirkende: Maya Korf Jensen

No Events on The List at This Time

X