Ingen kære mor 2017-08-31T11:49:16+00:00

l

INGEN KÆRE MOR af Vild Kammerat

“Jeg savner min far rigtig meget. Og det er ikke, fordi han er død, men fordi jeg ikke kan li’ hans nye kone. Hun kan meget bedre li’ sine egne børn og gider ikke rigtig snakke med mig. Jeg tror, hun helst ville være fri for mig.”        – Pige 13 år, på bornsvilkaar.dk

Foto: Søren Meisner

Oplev en bloddryppende forestilling om skilsmisse og om kærlighed mellem en pige og hendes far. Vi går i kødet på nutidens brogede familieformer og tilsætter chat, mordforsøg og magi. Hvordan slipper man af med en stedmor, der har revet ens kernefamilie i stykker?

Deltag i en interaktiv forestilling, hvor vi kommer HELT TÆT på! Faktisk er vi med oppe på scenen i denne skæbnesvangre skilsmissefortælling. Forestillingen iscenesættes i et åbent rum uden faste publikumspladser, og her er det helt i orden ikke at kunne sidde stille! Du vil møde Vigga, hendes far, stedmor og digitale veninde i en forestilling, der stiller skarpt på de brudte familier og de svære situationer, som børn kommer i, når kernefamilien krakelerer og en ny familie skal tage form.

Publikum træder ind i den 12-årige pige Viggas liv. Viggas mor og far og skilt. Det er til at leve med. Lige indtil fars nye kæreste kommer ind i billedet. Så ramler Viggas verden. Klemt mellem de to turtelduer føler hun sig overset og uelsket.
I stedet søger hun tilflugt på en mystisk eventyr-hjemmeside. Her fristes Vigga til at skaffe sig af med sin nye stedmor – med et af eventyrverdens barske og velkendte midler: gift!

Inspirationskilden til manuskriptet er hentet fra brødrene Grimms eventyr og fra hjemmesiden bornsvilkaar.dk, hvor skilsmissebørn skriver om deres dilemmaer.

Varighed: 60 minutter

Instruktør og dramatiker: Lotte Faarup
Medvirkende: Bo Stendell Larsen og Ditte Laumann
Scenografi: Annika Nilsson
Lysdesigner og videotekniker: Turpin Djurhuus
Lysdesigner: Jeppe Lawaetz
Lyddesigner: Jonas Jørgensen
Tekniker: Kristoffer Lyngbye

Du kan læse mere om Vild Kammerat og deres værker her.

No Events on The List at This Time

X