Girl of diamond mountain 2017-08-30T08:31:00+00:00

GIRL OF DIAMOND MOUNTAIN

Foto: Nanna Mallan

GIRL OF DIAMOND MOUNTAIN tager afsæt i en sand fortælling om seksuelle overgreb af en lille pige, begået af en i familien. Forestillingen udfordrer menneskets tendens til at identificere sig med det, som var ondt og smertefuldt, og den åbner op for en undersøgelse af menneskers mulige valg mellem fortidig smerte og nuets helende kraft. I et drømmeagtigt univers bevæger den sig frem mod konklusionen om, at mennesker er mere end de historier vi gennemlever. Publikum tages med på en rejse ind i et barns hemmelige verden, hvor selv grumme oplevelser iscenesættes som dragende malerier.

GIRL OF DIAMOND MOUNTAIN er en multimedieforestilling, bestående af et poetisk samspil mellem smukke videoprojektioner, klaver/keyboards, dans og vokal. Den er skabt af skuespiller, sanger og sangskriver Lotte Arnsbjerg i samarbejde med New Yorker komponist og musiker, Carman Moore.

Varighed: 60 minutter

Ide og koncept: Lotte Arnsbjerg og Carman Moore

Medvirkende: Lotte Arnsbjerg (performance, vokal), Carman Moore (keyboard), Anne-Ditte Scheibye (dans), Catherina Bertolotto (video)

Du kan læse mere om performer og sangskriver Lotte Arnsbjerg og hendes mange projekter her.

No Events on The List at This Time

X