FUCKING ÅMÅL AF HILS DIN MOR 2017-11-21T13:42:08+00:00

FUCKING ÅMÅL af Hils din mor

DRAMATIKER
Julie Maj Jakobsen

INSTRUKTØR
Mia Lipschitz

SCENOGRAF
Katrine Gjerding

LYDDESIGNER
Jes Theede

MEDVIRKENDE
Mia Lerdam
Christine Sønderris/Ingrid-Marie Thorlacius
René Benjamin Hansen

”Årets teenagehit” (Information) kommer efter en succesturne rundt i landet nu også til Lyngby!

Fucking Åmål handler om kærlighed, ungdomskultur, identitet, homoseksualitet, mobning, ensomhed, selvmordstanker og den seksuelle udvikling/debut. Egnet for 12 år og op.

Fucking Åmål er en fortælling om, at bo i et mindre samfund og ikke være ligesom alle de andre. En forestilling om den første kærlighed, om at finde sig selv og turde står ved hvem man er.

Handling
Der sker intet i Åmål – de unge udvisker kedsomheden med fester, alkohol og absolut ingenting. Det er fordommenes holdeplads og hvis du falder lidt udenfor normen, kan byen være et helvede at bo i. Agnes og Elin går på samme skole og bor begge i Åmål – de er to vidt forskellige piger.

Selvom Agnes har boet i byen i næsten to år, har hun stadig ingen venner. Hun er håbløst forelsket i Elin, der er skolens mest eftertragtede pige, men hun tør ikke sige det, fordi hun er bange for at blive mobbet.

Rygterne siger at Elin stort set har været i seng med alle drengene, men det passer ikke. Hun er frygtløs, rastløs og betages af alt, hvad der afspejler ungdommen i storbyerne.

Da deres veje endelig krydses, går det op for dem, at de har en hel del til fælles og en uventet rejse begynder.

No Events on The List at This Time

X