Sæson 17-18 2018-06-21T09:40:58+00:00

SÆSON 2017-2018

2017/2018 var vores første sæson i Sorgenfri Teaterforening, hvor hovedparten af vores forestillinger spillede i Sorgenfri Kirke. Vi præsenterede et bredt udvalg af nyskabende scenekunst med noget på hjerte. Forestillingerne spændte over vidt forskellige temaer og forholdt sig modigt og undersøgende til vores aktuelle samfund og ikke mindst til tabuiserede emner som handicap, misbrug og prostitution. Men også eviggyldige temaer som det kvindeliges væsen og vores personlige ansvar i en globaliseret verden med krig og klimaudfordringer er taget under kunstnerisk-kreativ behandling.

Her er listen med de forestillinger vi spillede:

FUCKING ÅMÅL af Hils din mor. Varighed: 60 min. ”Årets teenagehit” (Information) kommer efter en succesturne rundt i landet nu også til Lyngby!

PRÆDIKERENS BOG af Trueformance. Varighed: 75 min. En musikforestilling med Lotte Arnsbjerg, Tommy Kenter og bandet Mongotube.

JULEEVANGELIET af Det Lille Turneteater – juleforestilling for børn og voksne. 35 min.

LYST#2 af Teater Bæst. Varighed: 90 min. En iscenesat debat om prostitution for små publikum på højst 25 tilskuere.

SPLASTIC af Daily Fiction. Varighed: 50 min. Koreograf og danser Tora Balslev i en danseundersøgelse af spastisk bevægelse sammen med spastikeren Cath Borch Jensen.

ISEN SMELTER/SIKU AAPPOQ af Yggdrasil Dance. Varighed: 45 min. En dansk-grønlandsk danseinstallation om klimaproblematikken med musik af Carsten Dahl.

OM IKKE AT BLIVE ÆDT  af Det Lille Turneteater. Rødhætter fortalt på en ny måde af Peter Holst. 40 min. 5 år og op.

WISDOM OF BIRDS – en forestilling om at bevæge sig i livet skabt af Veronica Hodges i samarbejde med Vokalselskabet GLAS.

GIRL OF DIAMOND MOUNTAIN af Trueformance. Varighed: 60 min. En sangcyklus om incest og tilgivelse, skabt af skuespiller og performer af Lotte Arnsbjerg med et internationalt team fra USA, Japan og Italien.

INGEN KÆRE MOR af Vild Kammerat. Varighed: 45 min. En interaktiv skilsmissefortælling om nutidens brogede familieformer – tilsat chat, mordforsøg og magi.

CATHARSES af ilDance (SE). Varighed: 40 min. Det Göteborg baserede kompagni med den israelsk-svenske koreograf Israel Aloni i spidsen undersøger det kvindeliges væsen og essens.

X